compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 11 14-3 t/m 20-3
WEB | mobiel
Arctic - Film van de week!
MENU
Home > Filmnieuws > Jamie Foxx valt weer in de prijzen

Jamie Foxx valt weer in de prijzen

NAACP reikt Image awards uit.

22-3-2005 LOS ANGELES - 2005 is een zeer goed jaar voor acteur en comicus Jamie Foxx. Eerder ontving hij al een Golden Globe en een Oscar voor zijn vertolking van Ray Charles, nu kan hij een Image award aan zijn collectie toevoegen.

Delen op facebook

Dit weekend werd de 36ste editie van de NAACP (National Association for the Advancement of Colored People) gehouden. De organisatie komt op voor gekleurde mensen in de VS en reikt prijzen uit aan zwarte artiesten die een bijzondere prestatie hebben geleverd op het gebied van film, televisie, muziek en literatuur.
De biopic Ray was alomtegenwoordig op de awards. De film over het leven van Ray Charles sleepte vier van de zeven Image awards in de wacht, waaronder Beste Film, Beste Acteur (Foxx), Beste Actrice (Kerry Washington) en Beste Vrouwelijke Bijrol (Regina King). Beste Mannelijke Bijrol was voor Morgan Freeman voor zijn rol in Million Dollar Baby.
Met deze winnaars kende het door Chris Tucker gepresenteerde evenement nauwelijks verrassingen. Ook op muzikaal gebied waren de winnaars onbetwist: Alicia Keys, Usher en Destiny's Child vielen hierbij in de prijzen.


Links:
Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.