Deze website maakt gebruik van cookies
AKKOORD  Lees meer
compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 12 22-3 t/m 28-3
WEB | mobiel
Film van de week - Tomb Raider
MENU
Home > Filmnieuws > Jane Fonda keert terug op het witte doek

Jane Fonda keert terug op het witte doek

22-1-2004 LOS ANGELES - Na veertien jaar afwezigheid treedt actrice Jane Fonda weer voor de camera's. Volgens het Amerikaanse showbizzblad Variety zal Fonda volgend jaar te zien zijn de bioscoopfilm 'Monster-in-Law', samen met Jennifer Lopez.

De 66-jarige actrice neemt de hoofdrol voor haar rekening in de komedie Monster-in-Law van regisseur Robert Luketic, die eerder ook verantwoordelijk was voor Legally Blonde (2001). Ze zal een krengige moeder spelen, die geen enkele vrouw goed genoeg vindt om met haar zoon te trouwen - zelfs Lopez niet. De film wordt in 2005 in de bioscoop verwacht.

De laatste filmrol van Fonda was in Stanley & Iris uit 1990. In die rolprent was Robert de Niro haar tegenspeler. De in 1937 geboren actrice debuteerde in Tall Story (1960). Ze won nadien Oscars met haar rollen in Klute en Coming Home en werd nog voor vijf andere films genomineerd. Ze was ook te zien in onder meer Barbarella, The China Syndrome en On Golden Pond.

Fonda hield zich, behalve met acteren, ook bezig met het maken van video's op het gebied van fitness, aerobics en gezondheid.


Links:
Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.