compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 08 20-2 t/m 26-2
Film van de week!
MENU
Home > Filmnieuws > Jeroen van Koningsbrugge in film Club van Lelijke Kinderen

Jeroen van Koningsbrugge in film Club van Lelijke Kinderen

Ook Jelka van Houten speelt in familiefilm

10-7-2018 : De eerste 2 acteurs van de cast van de familiefilm De Club van Lelijke Kinderen zijn bekend. Jeroen van Koningsbrugge en Jelka van Houten zullen de vader en moeder spelen van hoofdpersonage Paul. De audities voor de rol van Paul en zijn oudere zus zijn nog in volle gang.

Delen op facebook
Poster van 'De Club van Lelijke Kinderen' (c) Independent Films Nederland 2018

Poster van 'De Club van Lelijke Kinderen' (c) Independent Films Nederland 2018

Dat heeft Van Koningsbrugge in het tv-programma Jinek bekend gemaakt. De rest van de cast is nog niet bepaald. Het is nog steeds mogelijk auditie te doen voor een rol in de film. Dit kan via de link onderaan dit artikel.

De Club van Lelijke Kinderen gaat over de 11-jarige Paul, die denkt op schoolreisje te gaan, maar in werkelijkheid wordt opgesloten omdat hij lelijk is en flaporen heeft. President Isimo wil zo het land mooier maken. Maar Paul weet te ontsnappen en richt de Club van Lelijke Kinderen om de strijd aan te gaan met de president.

Jeroen van Koningsbrugge is onder andere bekend van de komische programma's 'De Lama's' en 'Draadstaal' en de film Gooische Vrouwen (2011). Jelka van Houten - zus van Carice van Houten - speelde onder andere in Mannenharten (2013) en Mannenharten 2 (2015).

De regie ligt in handen van Jonathan Elbers, die ook de in 2012 uitgekomen korte film-versie regisseerde. De film is gebaseerd op het kinderboek 'De Club van Lelijke Kinderen' van Koos Meinderts, dat in 1987 verscheen.

De Club van Lelijke Kinderen verschijnt op 9 oktober 2019 in de bioscoop.

Een kijkje op de set van 2012
Hieronder een videoverslag van ons bezoek aan de set van de korte film De Club van Lelijke Kinderen (2012), met acteurs als Theo Maassen en Katja Schuurman.


Links:
Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.