compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 34 22-8 t/m 28-8
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Filmnieuws > Jigging
Short of the Week

Jigging

Hengelen kan bijzonder eng zijn

24-12-2017 Een man wil eens fijn ontspannen gaan hengelen op een afgelegen meer in de vrije natuur. Maar hij heeft geen rekening gehouden met de zonnebloempitten kauwende bootverhuurder, die, onheilspellend uit zijn ogen loerend, hem zwijgend staat te observeren.

Delen op facebook

Iedere week trakteren we je op een korte film van Shortcutz Amsterdam. In de laatste maand van het jaar gaan we internationaal en levert Shortcutz Lissabon de korte films. Deze week hebben we Portugese/Spaanse korte film 'Jigging', Engels voor 'vissen met een jig', wat een bepaald soort hengel is.

De Spaanse regisseur Ramón Cárdenas Salazar (1977), die zich ook wel Ramón de los Santos noemt, werkt als acteur, screenwriter, journalist, editor en regisseur in Portugal, Panama en Duitsland. In 2015 maakte hij de korte horrorfilm The Isaiah Effect ("O Efeito Isaías", die verschillende prijzen won, waaronder de onderscheiding voor de beste korte horrorfilm op het 'Lisbon International Horror Film Festival'. In 2016 maakte hij zijn eerste lange speelfilm, genaamd "Até ao Canto do Galodie", die nog moet verschijnen.

Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.