compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 50 13-12 t/m 19-12
WEB | mobiel
Aquaman - Film van de week
MENU
Home > Filmnieuws > Joey produceert horrorfilm

Joey produceert horrorfilm

Eerste productie van Matt LeBlanc

3-11-2005 LOS ANGELES - Sitcom-ster Matt LeBlanc, bekend van zijn rol als Joey in de televisieseries 'Friends' en 'Joey' gaat een science-fiction/horrorfilm produceren: The Watch. Dit meldt de Hollywood Reporter.

Delen op facebook

LeBlanc heeft het project opgestart bij Dream Entertainment samen met zijn zakenpartner John Goldstone. Onder de vlag van hun productiebedrijf Fort Hill Productions gaan ze The Watch produceren.

The Watch lag al ruim twee jaar op de plank, zonder dat er geïnteresseerden waren om de film op de markt te brengen. Victor Salva (Jeepers Creepers, "Jeepers Creepers II") was al aangetrokken als regisseur en het script was kant en klaar.

John Clafin en Daniel Zelman schreven het script over een groep speciaal getrainde soldaten, die ten tijde van de Tweede Wereldoorlog een Nazi benzinedepot moeten opblazen. Het team wordt het slachtoffer van een occult experiment van de Nazi's, waarbij een kwade geest op de soldaten wordt losgelaten.

Fort Hill Productions produceerde eerder slechts televisieseries. The Watch wordt hun eerste bioscoopfilm. De cast van de film is nog niet bekendgemaakt.


Links:
Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.