Deze website maakt gebruik van cookies
AKKOORD  Lees meer
compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 11 15-3 t/m 21-3
WEB | mobiel
Film van de week - Tomb Raider
MENU
Home > Filmnieuws > John Leddy speelt vader diamantrover

John Leddy speelt vader diamantrover

Cast film over Dennis P. bekendgemaakt

23-2-2006 AMSTERDAM - John Leddy, bekend van de televisieserie Zeg 'ns Aaa, Mary-Lou van Steenis en Marian Boyer gaan spelen in de nieuwe film Dennis P. van regisseur Pieter Kuijpers, dat meldt de Telegraaf donderdag.

John Leddy zal de vader van Dennis P. gaan spelen. P, gespeeld door Edo Brunner (Ja Zuster, Nee Zuster), voerde in 2001 een spectaculaire diamantroof uit, waarbij hij voor 20 miljoen gulden (9 miljoen euro) aan diamanten van zijn werkgever stal. hij wilde hiermee indruk maken op zijn grote liefde: het hoertje Tiffany. Mary-Lou van Steenis (bekend van de televisieseries Spijkerhoek en Vrienden voor het Leven) zal de moeder van Tiffany spelen.

Het script van de film is gebaseerd op het boek 'Aan de haal' van Telegraafjournalisten Gijsbert Termaat en Tjerk de Vries, die de zaak in de schijnwerpers zetten. Regisseur Pieter Kuijpers maakte eerder Van God Los en Off Screen. De opnamen van Dennis P. gaan volgende maand van start. Naar verwachting zal de film nog dit jaar in première gaan.


Links:
Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.