compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 32 6-8 t/m 12-8
Film van de week!
MENU
Home > Filmnieuws > Joke Bruijs en Gerard Cox in CASA COCO

Joke Bruijs en Gerard Cox in CASA COCO

De feelgood film Casa Coco, met in de hoofdrollen Joke Bruijs en Gerard Cox, zal vanaf 16 september 2021 in de Nederlandse bioscoop te zien zijn. De film over een pensionhoudster op Bonaire die haar jeugdliefde mag verwelkomen op het eiland.

We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

De Rotterdamse Pleun (Joke Bruijs) runt al jaren een Pension op Bonaire, waarbij ze zich richt op de naar bezinning en rust zoekende gast. In de praktijk zijn dat voornamelijk Rotterdammers uit haar eigen kennissenkring, die graag onder elkaar willen zijn.Zo ook Pleun’s jeugdliefde Toon (Gerard Cox) die, nadat zijn vrouw heeft aangekondigd van hem te willen scheiden, met een bevriend echtpaar mee komt en merkt dat onder de Antilliaanse zon de dagen minder grijs zijn.

Joke Bruijs in Casa Coco © 2020 Greenfield Film Productions

Joke Bruijs in Casa Coco © 2020 Greenfield Film ProductionsPleun heeft Casa Coco opgebouwd tot een schitterend gelegen Pension maar door de toenemende concurrentie loopt haar onderneming na de succesvolle beginjaren minder goed. Net wanneer Pleun en Toon nader tot elkaar komen, ontdekt Toon dat het voortbestaan van Casa Coco aan een zijden draadje hangt.Lukt het Toon het Pension te redden en zijn jeugdliefde te heroveren?

Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.