compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 50 13-12 t/m 19-12
WEB | mobiel
Aquaman - Film van de week
MENU
Home > Filmnieuws > K3 maakt nieuwe film

K3 maakt nieuwe film

Opnames starten vandaag

14-2-2006 AMSTERDAM - Vandaag starten de opnames van de nieuwe K3 film: K3 en het ijsprinsesje. In deze inmiddels tweede speelfilm van K3 zullen Kristel, Karen en Kathleen opnieuw spannende avonturen beleven. De opnames vinden plaats tot en met 22 maart.

Delen op facebook

Naast de meiden van K3 nemen ook een aantal bekende Nederlanders een rol voor hun rekening. Carry Tefsen (zeg 'ns AAA) is gecast voor de rol van Heks, Peter Faber Mama is Boos!, Schatjes!) speelt Koning Flurkentijn en Mimoun Ouled Radi ("Shouf Shouf Habibi") neemt de rol van Alladin voor zijn rekening. Ook is er een rol weggelegd voor de bekende Belg Urbanus (Hector, Koko Flanel) als Tovenaar. De regie is net als bij de vorige film in handen van Indra Sierra. Peggy de Vos schreef het scenario.

In K3 en het ijsprinsesje krijgen Karen, Kathleen en Kristel op een dag een uitnodiging van een koning en koningin uit een ver sprookjesrijk. Ze ontmoeten er een prinsesje met een bevroren hart. K3 besluit om het prinsesje te helpen.

K3 en het ijsprinsesje is een product van Studio 100. Eerder bracht de Belgische studio de film K3 en het Magische Medaillon Independent Films brengt de film vanaf 19 juli uit in de Nederlandse bioscopen.


Links:
Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.