compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 03 17-1 t/m 23-1
WEB | mobiel
Mary Queen of Scots
MENU
Home > Filmnieuws > Kanye West maakt overstap naar film

Kanye West maakt overstap naar film

Rapper is ook uitvoerend producent

16-3-2006 LOS ANGELES - De Amerikaanse rapper en muziekproducer Kanye West maakt de overstap naar de filmwereld. In de geplande film zal de muziek van de 28-jarige West centraal staan.

Delen op facebook

Kanye West groeide in 2003 uit tot een veelgevraagde producer. Ook als artiest timmerde hij aan de weg. Hij werd de Sean Paul van 2004 genoemd en had onlangs nog een hit met het nummer 'Golddigger', dat hij opnam samen met acteur Jamie Foxx (Ray).

De succesvolle muziekmaker gaat zijn talent nu loslaten op een filmproject. Naast een rol in de film, zal West optreden als uitvoerend producent samen met zijn manager. In de film wil hij een beeld schetsen van het moderne Amerika. Als rode draad loopt de muziek van Kanye West door de film heen. De productie van de film ligt in handen van Richard Brown en Steve Golin (Eternal Sunshine of the Spotless Mind). De film wordt uitgebracht onder de vlag van Anonymous Content en New Line Cinema.

Kanye West speelde eerder een bijrolletje in State Property 2, waarin hij zichzelf speelde. Als zanger leverde hij een bijdrage aan Coach Carter, Brown Sugar en in het recente Block Party van Dave Chapelle.


Links:
Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.