compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 32 6-8 t/m 12-8
Film van de week!
MENU
Home > Filmnieuws > Katja Schuurman wederom in Club van Lelijke Kinderen

Katja Schuurman wederom in Club van Lelijke Kinderen

De opnames voor De Club van Lelijke Kinderen starten vandaag en is ook meteen bekend gemaakt door de producent dat Georgina Verbaan, Edwin Jonker en Katja Schuurman te zien zijn als de bad guys. De Club van Lelijke Kinderen draait vanaf 9 oktober 2019 in de bioscoop.

Delen op facebook
Georgina Verbaan, Katja Schuurman en Edwin Jonker zijn de bad guys in De Club van Lelijke Kinderen © 2018 ArjoFrank | BiosAgenda.nl

Georgina Verbaan, Katja Schuurman en Edwin Jonker zijn de bad guys in De Club van Lelijke Kinderen © 2018 ArjoFrank | BiosAgenda.nl

We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

In de familiefilm probeert President Isimo het land op te schonen door alle lelijke kinderen op te sluiten. Hij wordt hierin geholpen door zijn rechterhand Mevrouw Bos, gespeeld door Georgina Verbaan.
Edwin Jonker is gecast als de Uberkliener die samen met de andere Klieners achter de kinderen aan gaat.
Katja Schuurman is te zien als Secretia, een statige vrouw die de media graag manipuleert om het imago van de president hoog te houden. Schuurman speelde deze rol ookal in de afstudeerfilm De Club van Lelijke Kinderen (2012).

Wie de rol van President Isimo speelt wordt later onthuld. Eerder werd al bekend gemaakt dat de hoofdrollen worden vertolkt door Sem Hulsmann, Narek Awanesan en Faye Kimmijser. Jeroen van Koningsbrugge en Jelka van Houten zijn te zien als de ouders van hoofdpersonage Paul en Maan de Steenwinkel als zijn zus.

Over de film:
Paul, een jongen met grote flaporen, moet op een dag plotseling mee op schoolreisje. Al snel komt hij erachter dat hij in werkelijkheid samen met honderden andere kinderen wordt opgesloten omdat hij lelijk is. Op deze manier wil president Isimo het land opschonen. Paul weet te ontsnappen en richt samen met Sara, het mooiste meisje van de klas, ‘De Club van Lelijke Kinderen’ op. Vanuit hun schuilplaats gaan ze de strijd aan met de President.

De Club van Lelijke Kinderen draait vanaf 9 oktober 2019 in de bioscoop.

Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.