compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 16 18-4 t/m 24-4
Film van de week!
MENU
Home > Filmnieuws > Keira Knightley is het beroemd zijn beu

Keira Knightley is het beroemd zijn beu

Actrice stop mogelijk met acteren

De Engelse actrice Keira Knightley denkt er serieus over om te stoppen met acteren. De vrouwelijke ster in de Pirates of the Caribbean-films vindt er 'niets aan om beroemd te zijn'.

Delen op facebook
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

De 22-jarige actrice leidt liever een normaal leven. 'Ik zou nooit kinderen kunnen opvoeden in de situatie waarin ik nu verkeer. Ik zou dan iets anders moeten gaan doen. Ik heb kort geleden de beslissing genomen dat ik een normaal leven wil hebben'.

Knightley werd bekend door haar rollen in Bend it like Beckham, Pirates of the Caribbean en Pride and Prejudice. In 2004 werd ze door New Woman magazine verkozen tot knapste beroemdheid.

Na de dood van een 19-jarig meisje dat aan anorexia lijdde, kreeg Knightley een zware klap te verduren. Op het internet waren foto's van haar te vinden ter promotie van anorexia. 'De foto's deden vermoeden dat ik iets goedkeurde, waar ik helemaal niet achter sta. Ik ben gewoon van nature slank'.

op 23 mei komt Pirates of the Caribbean: At World's End uit, waarin Knightley voor de derde keer de rol van Elizabeth Swann op zich neemt. Voor 2007 staan ook de films Atonement en Silk met hoofdrollen voor Knightley gepland voor een release.


Links:
Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.