compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 50 13-12 t/m 19-12
WEB | mobiel
Aquaman - Film van de week
MENU
Home > Filmnieuws > Kerstvakantie: welke films moet je zien?

Kerstvakantie: welke films moet je zien?

27-12-2010 De kerstdagen zitten er weer op en Oud & Nieuw is al weer binnenkort! In de tussentijd geeft Biosagenda.nl je enkele bioscooptips.

Delen op facebook

De kerstvakantie is traditioneel gezien altijd een populair moment om naar de bioscoop te gaan. Ieder jaar stijgen de bezoekcijfers van de bioscopen tot grote hoogten.

Een van de films die al een tijdje draait is natuurlijk Harry Potter and the Deathly Hallows: Part I. De één na laatste Potter film is natuurlijk leuk in de bioscoop te zien. Let wel dat Harry Potter ouder is geworden en de verhalen dus ook. Niet geschikt voor de allerkleinsten dus.

Een wat onbekendere kinderfilm is De schaduw van Skellig. Deze Britse film gaat over Michael. Hij ontdekt een vreemd wezen in zijn achtertuin genaamd Skellig. Hij lijkt op een zwerver maar hij heeft vleugels en eet vliegen en wormen. Algauw ontdekt Michael dat Skellig magische krachten heeft.

Verder vinden we in de jeugdafdeling nog Mega Mindy en het zwarte kristal en Megamind. Ook is draait nu het derde deel van de Narnia reeks in de bios: The Chronicles of Narnia: The Voyage of the Dawn Treader.

Heb je geen kinderen maar wil je graag naar de bioscoop dan zijn er nog genoeg opties! De Nederlandse allstar productie Loft is een goede thriller met een sterke cast. De humor van New Kids Turbo heeft al zeer veel bezoekers weten te trekken dus als je de TV-serie te gek vindt dan is de film ook de moeite waard.

Op de valreep van 2010 kwamen er nog enkele interessante films uit. Zo draait de nieuwe Woody Allen film You Will Meet a Tall Dark Stranger al enkele week en ook zien we Ben Stiller en Robert De Niro terug in Meet the Parents: Little Fockers.

De liefhebber van de betere filmhuis film gaat naar Le quattro volte. Een vierluik over de levenscyclus dat zich afspeelt op het prachtige platteland van Italië. Een oude herder slijt zijn laatste dagen in een dorpje in Calabrië, het zuidelijkste puntje van Italië. Hij hoedt er zijn geiten op de heuvels die de meeste dorpelingen allang verlaten hebben in hun trek naar de grote stad.

Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.