compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 12 21-3 t/m 27-3
WEB | mobiel
Us - Film van de week!
MENU
Home > Filmnieuws > Koppel Pitt / Jolie oogst succes

Koppel Pitt / Jolie oogst succes

Mr. and Mrs. Smith op 1 in VS

14-6-2005 LOS ANGELES - Showbiz-koppel Brad Pitt en Angelina Jolie hebben met hun nieuwe film Mr. and Mrs. Smith.

Delen op facebook

De film bracht in het openingsweekend ruim $50 miljoen op. Daarmee werden de topfilms van de vorige week, Madagascar en Star Wars: Episode III - Revenge of the Sith ruimschoots voorbijgestreefd. Beide films bleven hangen op een opbrengst rond de $15 miljoen.
De laatste Star Wars-film boekte zoals verwacht succes in de eerste week, maar daarna vielen de opbrengsten tegen. In China flopte de film in zijn geheel. Madagascar, de nieuwste animatiefilm uit de stal Dreamworks, doet het een stuk beter en is momenteel de een na bestbekeken film.
In de komedie Mr. and Mrs. Smith zijn Pitt en Jolie een getrouwd stel, die beide zonder dat ze het van elkaar weten geheim agent zijn. Dit levert problemen op als ze de opdracht krijgen om elkaar te elimineren. De komedie trekt een parallel met de werkelijkheid. De roddelbladen vragen zich al weken af of Pitt en Jolie nu echt een stel zijn. De relatie met Jennifer Aniston is in ieder geval definitief over. De Friends-actrice vroeg in maart de scheiding aan.


Links:
Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.