compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 46 14-11 t/m 20-11
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Filmnieuws > Kruimeltje krijgt 2e deel

Kruimeltje krijgt 2e deel

16-4-2019 De dertienjarige Viggo Neijs (Ciske de Musical, Billy Elliot) gaat de hoofdrol spelen in de nieuwe bioscoopfilm Kruimeltje. De opnames gaan komende week van start en Kruimeltje zal vanaf 5 februari 2020 te zien zijn in de bioscoop.

Kruimeltje krijgt 2e deel

Kruimeltje krijgt 2e deel

Viggo volgt in de voetsporen van Ruud Feltkamp die eerder gestalte gaf aan het ondeugende straatjongetje Kruimeltje (1999). Zijn tegenspeelster is debuterend actrice Sabijn Dunnewijk, zij gaat de rol vervullen van Kruimeltjes vriendin Anna.

Dat maken producent Rick Engelkes (REP Film) en regisseur Diede in ’t Veld vandaag bekend.

Het creatieve team achter Kruimeltje heeft het bekende personage uit het boek en de eerste film als uitgangspunt genomen en laten hem een nieuw eigentijds avontuur beleven. Kruimeltje wordt een echte avonturenfilm met western elementen voor de hele familie.

Synopsis
Kruimeltje is een familiefilm over het ondeugende, maar slimme en innemende jongetje Kruimeltje. Kruimeltjes ouders zijn weer samen en het gezin is met elkaar herenigd in Nederland. Vader Harry heeft in Amerika een goudmijn gevonden en hiermee veel geld verdiend, waarmee hij een prachtig landhuis heeft gekocht voor het gezin. Kruimeltje heeft alleen grote moeite met zijn nieuwe ‘rijkeluisleventje’ en mist de avonturen op straat. Ook wordt hij af en toe gek van zijn ouders met al hun regeltjes.
Het avontuur trekt en als de mogelijkheid zich aandient, grijpt hij zijn kans om van huis weg te lopen en terug te gaan naar de grote stad. Dit pakt alleen niet helemaal uit zoals Kruimeltje hoopte, hij wordt namelijk op de voet gevolgd door Anna. Maar zij is niet de enige die Kruimeltje in de gaten houdt, al snel komt hij in aanraking met een oude vijand van zijn vader, Lefty, met alle gevolgen van dien. Hoe redt Kruimeltje zich hieruit?

Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.