compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 46 14-11 t/m 20-11
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Filmnieuws > Kylie Minogue droomt over filmcarrière

Kylie Minogue droomt over filmcarrière

Zangeres wil op het lijf geschreven rol

11-5-2009 In een interview met Reuters vertelt Kylie Minogue dat het uitblijven van succes in de Verenigde Staten haar niet dwars zit. Ze richt zich liever op een filmcarrière en fantaseert over de dag dat een regisseur haar belt voor een grote filmrol.

Delen op facebook

Hoewel Kylie Minogue ontdekt werd door haar rol in de Australische televisieserie 'Neighbours' maakte ze snel een overstap van een carrière als actrice naar een carrière als zangeres. Ze bracht tien albums uit en wist met twintig opeenvolgende singles steeds in de Britse top tien te komen.

In Europa, Azië, Latijns Amerika en Australië behaalde ze haar grootste successen. Het hoogtepunt was de Grammy die ze in 2004 ontving voor 'Come Into My World'. Het is de actrice echt nooit geheel gelukt om de harten van de Noord-Amerikanen te veroveren.

Toch betreurt de zangeres het uitblijven van succes in de VS niet. Ze vindt het erger dat ze haar acteercarrière zo gemakkelijk aan de wilgen heeft gehangen. Hoewel ze kleine rollen had in onder meer Moulin Rouge en Street Fighter, bleven haar werkzaamheden op het witte doek beperkt.

Ze hoopt dat er ooit een regisseur is die naar haar kijkt met dezelfde ogen als Nick Cave in 1996. De rockzanger schreef het alternatieve rockduet 'Where the Wild Roses Grow', wat in schril contrast stond met het oeuvre van popzangeres Minogue. Het nummer kwam echter bijzonder goed uit de verf.

Begin dit jaar bracht Minogue een nieuw remix-album uit, Boombox. Ze tourt dit jaar onder meer door Polen, Portugal en Marokko. Eind 2009 hoopt ze toch enigszins een voet aan de grond te krijgen in de VS als ze door een aantal Amerikaanse steden tourt.

Haar laatste single, Wow, kwam in Nederland binnen op een vijftiende plek in de top 40. Het nummer is ook te horen in de familiefilm Beverly Hills Chihuahua (NL), die nog in 58 bioscopen draait in Nederland en België.


Links:
Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.