compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 38 17-9 t/m 23-9
Film van de week!
MENU
Home > Filmnieuws > Laatste dag aanmelding Summer Camp ShortCutz

Laatste dag aanmelding Summer Camp ShortCutz

ShortCutz Amsterdam organiseert tweemaal een inspirerende Master Summer Camp voor filmmakers. Deelnemers krijgen een uitdaging voor een filmidee en gedurende twee weken wordt er aan gewerkt, begeleidt door filmprofessionals. Aanmelding sluit vandaag (15 augustus)!

Delen op facebook
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Het is zomer! Tijdens je welverdiende zomervakantie biedt Shortcutz een online ruimte om samen te werken aan enkele spannende uitdagingen, wat sprankelende ideeën opwekt voor (korte) filmgerelateerde creativiteit!

Kampformule

De eerste kamp is reeds succesvol afgesloten. Ook de tweede kamp wordt georganiseerd door inspirerende filmprofessionals. Ze zullen je een korte, maar zoete uitdaging geven. Halverwege het kamp kun je je aansluiten en ideeën van je medekampeerders laten zien, en een creatieve geest uit een ander kunstveld ontmoeten, die je gaat inspireren om de uitdaging vanuit een andere invalshoek te benaderen. Nadat iedereen zijn of haar voltooide uitdaging heeft ingeleverd, wordt er een feedbacksessie gehouden waarin de gastheren hun favoriete werken selecteren en erop reflecteren.Unieke kans

Shortcutz Summer Camp is een geweldige kans om in contact te komen met professionals uit de industrie, ze een greep uit je creatieve vaardigheden te laten zien en je netwerk op een leuke, ontspannen manier uit te breiden.

Laatste dag aanmelding Summer Camp ShortCutz

Laatste dag aanmelding Summer Camp ShortCutzProfessionals

Aan de tweede editie werken mee Kelly Edwards, talentontwikkelaar bij WarnerMedia Entertainment, zij is de gastvrouw.
Eddie Terstall, de zeer succesvolle Nederlandse low-budget filmmaker, die bekend staat om zijn meningen over politiek, film en menselijke relaties, hij is de gastheer.
Ji Lee, creatieve leider bij Facebook.en Instagram, voormalig creatieve leider bij Google Creative Lab, en docent bij School of Visual Arts (NYC), hij is de inspirerende kunstenaar.

Een professioneel team om elk korte filmmaker een grote stap verder te brengen. Na de kamp heb je in ieder geval 3 belangrijke lijntjes in de filmindustrie, zowel nationaal, internationaal als online.Details

Deelname is gratis. Spreektaal is Engels, weinig plekken nog beschikbaar.

Shortcutz Summer Camps worden georganiseerd in samenwerking met The Student Hotel.

Data

Deadline voor inschrijving: 15 augustus
Aankondiging uitdaging: 17 augustus
Inspirerende bijeenkomst: 23 augustus
Deadline om de opdracht uit te voeren: 27 augustus
Feedbacksessie: 30 augustus


Links:
  1. ShortCutz Zomerschool
Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.