compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 03 16-1 t/m 22-1
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Filmnieuws > Lara-Croft-cossplayers op Utrecht CS

Lara-Croft-cossplayers op Utrecht CS

15-9-2018 : Vanmiddag werden reizigers en bezoekers van het winkelcentrum rond Utrecht Centraal verrast door 22 als Lara Croft verklede actrices. Het fotomoment diende als promotie voor de uitgave van het spel Shadow of the Tomb Raider en de Experience die tot en met zondag 16 september te vinden is in de stationshal van Utrecht Centraal.

15-09-2018, Utrecht, Nederland: Lara Croft - Tomb Raider bij Shadow of The Tomb Raider in Centraal Station te Utrecht., Fotopersbureau HCA

15-09-2018, Utrecht, Nederland: Lara Croft - Tomb Raider bij Shadow of The Tomb Raider in Centraal Station te Utrecht., Fotopersbureau HCA

In maart verscheen de film Tomb Raider met Alicia Vikander, het is nog onduidelijk of dit spel een opmaat is voor een nieuwe film.

Shadow of the Tomb Raider is verkrijgbaar voor Xbox One, PlayStation 4 en pc. Tot en met morgen kunnen bezoekers zelf aan de slag met deze Tomb Raider-game in de Experience. Er zijn prachtige prijzen te winnen zoals RIG gaming headsets van Plantronics en een zeer unieke Shadow of the Tomb Raider Xbox One X-console, die speciaal voor de Shadow of the Tomb Raider Experience is gemaakt.

Openingstijden: zat: 09:00 – 18:00 uur, zon: 10:00 – 18:00 uur.

Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.