compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 08 20-2 t/m 26-2
Film van de week!
MENU
Home > Filmnieuws > Lies Visschedijk in Soof 3

Lies Visschedijk in Soof 3

5-7-2019 : Soof (Lies Visschedijk) keert terug naar het witte doek als Soof 3 en bouwt verder op het succes van de eerdere twee films en tv-serie. De opnames zijn gepland voor dit najaar. Distributeur Dutch FilmWorks brengt de film eind 2020 uit in de bioscoop.

Copyright: Gerard Henninger

Copyright: Gerard Henninger

Producenten KeyFilm en Millstreet Films bevestigen dat de derde SOOF-film in de maak is. Eddy Terstall (Simon, Singel 39) schrijft het scenario met Luuk van Bemmelen (Dik Trom, Soof de Serie) en regisseur Anne de Clercq (Jack bestelt een broertje, Soof de Serie).

In SOOF 3 heeft Soof eindelijk haar leven lekker op de rit. Ze is gelukkig, de Kooksoof loopt prima en de kinderen zijn groot en klaar om uit te vliegen. Soof houdt als vanouds alle ballen in de lucht, voor iedereen. Op het moment dat ze slecht nieuws krijgt, komt Sascha thuis en stelt haar verloofde voor. Soof grijpt het huwelijk van haar dochter met beide handen aan om haar kop in het zand te steken. Soof moet leren zelf ook eens hulp toe te laten, omdat ze die hulp waard is en haar familie van haar houdt.

SOOF 2 trok bijna 900.000 bioscoopbezoekers en de eerste film SOOF werd door 786.000 mensen bezocht. Twee seizoenen van de tv-serie waren zeer succesvol op RTL 4 en Videoland.

De SOOF-films en serie worden geproduceerd door Hanneke Niens van KeyFilm en Rachel van Bommel van Millstreet Films. SOOF 3 komt tot stand met steun van het Nederlands Filmfonds, de Netherlands Film Production Incentive en het Abraham Tuschinski Fonds in samenwerking met RTL Entertainment.

Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.