compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 11 14-3 t/m 20-3
WEB | mobiel
Arctic - Film van de week!
MENU
Home > Filmnieuws > Liz Hurley's ex wil vaderschapstest

Liz Hurley's ex wil vaderschapstest

24-4-2002 De ex-vriend van Liz Hurley, de 35-jarige miljonair Steve Bing, heeft bij het hooggerechtshof in Londen een vaderschapstest aangevraagd. Hij wil weten of de op 4 april geboren Damian Charles Hurley van hem is, aldus een woordvoerster van de filmproducent.

Delen op facebook

Het 36-jarige Britse model had achttien maanden lang een relatie met Bing, nadat zij na dertien jaar haar minnaar, de Britse acteur Hugh Grant, aan de kant had geschoven. Bing liet weten dat zij op het moment dat Hurley zwanger raakte, geen exclusieve relatie hadden.

Aangezien het de Amerikaanse miljonair niet lukte contact te krijgen met het sexy model, heeft hij advocaten ingeschakeld. 'Wanneer bewezen is dat Bing de vader is van Damian, zal hij de baby graag royaal ondersteunen en een rol spelen in zijn opvoeding', zo luidt de verklaring.

Hurley zelf was 'extreem verbijsterd' dat haar ex-vriend privé-aangelegenheden openbaar heeft gemaakt. Zij liet vrijdagavond weten dat Bing geen enkele poging heeft ondernomen om contact met haar op te nemen. Ze was zeker bereid geweest om mee te werken aan het vaststellen van het vaderschap als Bing daarom gevraagd had.

Het fotomodel heeft zich na het ontslag uit het ziekenhuis niet meer in het openbaar laten zien en zou als gast in Elton Johns landhuis bij Windsor verblijven.

Bron: Haarlems Dagblad (c) 2002


Links:
Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.