compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 12 21-3 t/m 27-3
WEB | mobiel
Us - Film van de week!
MENU
Home > Filmnieuws > Lopez en Travolta in Dallas

Lopez en Travolta in Dallas

Gurinder Chandha regissseert filmversie Dallas

25-4-2006 LOS ANGELES - Na drukke speculatie is duidelijk geworden dat Gurninder Chadha de regie op zich zal nemen van de filmversie van Dallas. Hoofdrollen zijn weggelegd voor Johna Travolta en Jennifer Lopez.

Delen op facebook

Chadha regisseerde eerder o.m. de Bollywoodfilm Bride and Prejudice en het voor een Golden Globe genomineerde Bend it like Beckham. Ze vervangt de Australische regisseur Robert Luketic, die stopte met de productie wegens onenigheid over de casting-keuzes. Als hoofdrollen zijn Jennifer Lopez (Sue Ellen), John Travolta (JR Ewing), Shirley MacLaine (Miss Ellie) en Luke Wilson (Bobby Weing) aangetrokken.

Eerder veroorzaakte de filmproductie opschudding door de keuze om de film op te nemen in Jacksonville, Florida in plaats van in Dallas, Texas. De producenten konden in Florida rekenen op hogere kortingen. De filmcommissie in Dallas noemt de beslissing een 'vreselijke vuistslag in het gezicht van Texas'. Men probeert nog om productiebedrijf 20th Century Fox over te halen om Dallas toch in Dallas op te nemen.

Dallas komt naar verwachting eind 2007 in de bioscoop.


Links:
Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.