compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 50 13-12 t/m 19-12
WEB | mobiel
Mary Poppins Returns - Film van de week
MENU
Home > Filmnieuws > Ludieke filmactie in Zevenaar loopt slecht af

Ludieke filmactie in Zevenaar loopt slecht af

15-1-2004 ZEVENAAR - Afgelopen zaterdag is een ludieke actie van bioscoop Movie Unlimited in Zevenaar rond de film 'The Last Samurai' voor een bezoeker slecht afgelopen. De man werd vanwege verboden wapenbezit door de politie opgepakt. Dit heeft de bioscoop vandaag bekendgemaakt.

Delen op facebook

Alle Japanners uit Zevenaar en omstreken werden door de servicebioscoop uitgenodigd om de voorstelling van de film The Last Samurai gratis bij te wonen. Ze hoefden daarvoor alleen een samurai-zwaard mee te nemen naar het theater.

Een man van Japanse afkomst gaf gehoor aan de oproep en besloot per auto met zwaard naar Zevenaar af te reizen. In Doetinchem werd hij echter tijdens een routinecontrole door de politie aan de kant gezet, waarbij het wapen op de achterbank van het voertuig werd aangetroffen. De agenten hebben de bestuurder daarop aangehouden en meegenomen naar het politiebureau, waar het wapen in beslag werd genomen.

De overtreding zal de bioscoopganger - die de gratis voorstelling door de onverwachte gang van zaken ook nog eens miste - waarschijnlijk op een boete van enkele honderden euro's komen te staan.

De bioscoop heeft de onfortuinlijke klant inmiddels met twee vrijkaartjes voor de film blijgemaakt. ''Z'n zwaard mag hij bij een vervolgbezoek thuis laten'', aldus Albert Schoemaker van Movie Unlimited Zevenaar.


Links:
Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.