compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 19 13-5 t/m 19-5
Film van de week!
MENU
Home > Filmnieuws > Luizenmoeder-De Film al voor de zomer in de bios

Luizenmoeder-De Film al voor de zomer in de bios

LUIZENMOEDER – DE FILM is al voor de zomervakantie te zien in de Nederlandse bioscopen. De release van de eerste bioscoopfilm, naar aanleiding van de immens populaire tv-serie, staat nu gepland op 30 juni. Vandaag werd ook de poster bekend gemaakt

Delen op facebook
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Eerder leek het erop dat Luizenmoeder - De Film pas in het najaar te zien zou zijn vanwege de sluiting van de bioscopen. Nu de versoepelingen in gang zijn gezet, lukt dat eerder.LUIZENMOEDER – DE FILM is volgens distributeur Dutch FilmWorks de perfecte film om de zomer mee te beginnen. Niet alleen vanwege de luchtigheid en humor, maar zeker ook vanwege het actuele thema.

Over Luizenmoeder – De Film

Na het wegvallen van directeur Anton proberen Ank en haar collega’s de school weer op de rails te krijgen, maar dat gaat niet zonder slag of stoot. Er is onderbezetting, de corona-crisis heeft alles op scherp gezet en de ouders zijn nog veeleisender dan voorheen.

Deel van poster

Deel van poster


Met een groot themafeest voor de deur komen alle onderhuidse spanningen bovendrijven. Een nieuwe interim-directeur lijkt wat lucht te geven, maar zijn diens verregaande plannen voor digitalisering wel het beste voor de leerlingen? Wanneer de kinderen in opstand komen, bloeit er onverwacht ook nog een nieuwe liefde op. Een film vol humoristische- en herkenbare situaties op- en rondom het schoolplein van Nederlands bekendste basisschool.De twee seizoenen van de tv-serie De Luizenmoeder braken in 2018 en 2019 record na record. Naar de best bekeken aflevering keken destijds 5,1 miljoen Nederlanders.

Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.