compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 50 13-12 t/m 19-12
WEB | mobiel
Aquaman - Film van de week
MENU
Home > Filmnieuws > Macaulay Culkin houdt vast aan onschuld

Macaulay Culkin houdt vast aan onschuld

14-10-2004 OKLAHOMA CITY - De Amerikaanse acteur Macaulay Culkin houdt vast aan zijn onschuld na zijn arrestatie wegens het bezit van marihuana. Dat bleek woensdag tijdens zijn voorgeleiding in Oklahoma City.

Delen op facebook

De 24-jarige, bekend uit de Home Alone-films, werd in september opgepakt toen hij in het bezit was van verdovende middelen en medicijnen die hij zonder recept niet mocht bezitten.

Culkin liep tegen de lamp in de staat Oklahoma toen de wagen waarin hij als passagier zat aan de kant werd gezet wegens te hard rijden. De geboren New Yorker verwierf wereldfaam met zijn rol in Home Alone (1990) en "Home Alone 2" (1992). Daarna wist hij op het witte doek nauwelijks meer potten te breken.

Op 2 december zal de zaak worden voortgezet. Tot die tijd blijft Culkin op borgtocht vrij. Mocht hij schuldig worden bevonden, dan is de verwachting dat hij geen hoge straf zal krijgen. Voor het bezit van een kleine hoeveelheid verdovende middelen staat in Oklahoma een maximum straf van een jaar. De aanklagers zien liever dat hij zich onder behandeling stelt.


Links:
Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.