compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 03 16-1 t/m 22-1
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Filmnieuws > Marcel Hensema is Koos in film over Herman Brood

Marcel Hensema is Koos in film over Herman Brood

Opnames starten medio oktober

13-9-2005 : Al maanden wordt gespeculeerd wie Koos zou gaan spelen in de Brood-film Wild Romance. Veel namen zijn de revue gepasseerd en vandaag is bekend geworden dat Marcel Hensema (Simon, 06-05 de film, De Grot) deze rol voor zijn rekening neemt.

Delen op facebook

In de week van 17 oktober begint regisseur Jean van de Velde (All Stars en Lek) met de opnames van Wild Romance. Over de casting van Hensema zegt Van de Velde: 'Naast het feit dat Hensema als beste uit de auditie kwam, speelde ook mee dat hij net als Koos geboren en getogen is in de provincie Groningen en uiteindelijk naar Amsterdam is vertrokken. Mede hierdoor kan hij zich goed verplaatsen in de rol van de manager van Herman Brood'.

De opnames van de film vinden plaats in Nederland (Groningen en Amsterdam) en in de Verenigde Staten (New York en Arizona).

Wild Romance beslaat de eerste 5 jaar van Brood's carrière als rock 'n roll junkie. Als de jonge Koos van Dijk op zoek is naar een podium act voor zijn pas geopende café ontmoet hij Herman Brood met wie het liefde op het eerste gezicht is. Samen vertrekken ze naar Amerika om hun geluk te beproeven. Wild Romance wordt een film over een unieke vriendschap in een setting van sex, drugs en rock 'n roll.


Links:
Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.