compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 50 13-12 t/m 19-12
WEB | mobiel
Aquaman - Film van de week
MENU
Home > Filmnieuws > Marlon Brando erkent 11 kinderen in zijn testament

Marlon Brando erkent 11 kinderen in zijn testament

10-7-2004 LOS ANGELES - De overleden acteur Marlon Brandon erkent in zijn vrijdag openbaar gemaakt testament het bestaan van elf kinderen, variërend in leeftijd van 46 tot 10 jaar.

Delen op facebook

Een geadopteerde dochter en ook de zoon van een overleden biologische dochter zijn evenwel nadrukkelijk als erfgenamen uitgesloten, zo blijkt uit de tekst die in augustus 2002 is opgesteld en op 18 juni 2004 gedeeltelijk is aangepast. Brando overleed op 1 juli op 80-jarige leeftijd.

De geadopteerde dochter is Petra Brando-Corbal. Zij komt voort uit de relatie tussen de acteur en zijn persoonlijk medewerkster Caroline Barrett. Zij was tot kort voor zijn dood nog verwikkeld in een rechtszaak over een geldkwestie. Bij de onterfde kleinzoon gaat het om het kind van Cheyenne Brando, die in 1995 zelfmoord pleegde.

In het testament staan de namen van twee kinderen die tot dusver niet zijn geïdentificeerd in biografieën over Brando. Het gaat om Maimiti en Raiatua Brando uit Tahiti, waar Brando in 1996 een atol kocht. Brando laat meer dan $20 miljoen na.

Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.