compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 16 18-4 t/m 24-4
WEB | mobiel
Baantjer het Begin - Film van de week!
MENU
Home > Filmnieuws > Matheu Hinzen te horen in 'Rikkie de ooievaar'

Matheu Hinzen te horen in 'Rikkie de ooievaar'

30-1-2018 Georgina Verbaan, Patrick Martens en Matheu Hinzen zijn binnenkort te horen in de nieuwe animatiefilm 'Rikkie de Ooievaar'. De film vertelt het verhaal van de mus Rikkie (Matheu Hinzen), die van jongs af aan is opgevoed door ooievaars.

Matheu Hinzen te horen in 'Rikkie de ooievaar'

Matheu Hinzen te horen in 'Rikkie de ooievaar'

Op een dag vertellen ze hem de waarheid, dat hij geen ooievaar is maar een mus. Vervolgens begint zijn Familie zonder hem aan een trektocht naar Afrika. Om te bewijzen dat hij toch echt een ooievaar is reist hij de anderen achterna. Hij sluit hierbij vriendschap met Olga (Georgina Verbaan), een nogal groot dwerguiltje, en Kiki (Patrick Martens), een vrolijke parkiet met hoogtevrees. Samen reizen de drie verder naar het zuiden. Onderweg beleven ze een hoop spannende avonturen. De vraag is wanneer Rikkie eindelijk inziet dat hij geen piepklein ooievaartje is maar een machtige mus... 'Rikkie de Ooievaar' wordt door Just Film Distribution en Just4Kids op 22 maart in het Nederlands uitgebracht in de bioscoop. De film is geschikt voor alle leeftijden.


Georgina: "Ik ben gek op vogels! In deze film zitten vele soorten en maten en ze zijn geestig, lief en knotsgek. Ik vond het heel erg leuk om met Patrick in een animatiefilm te spelen, wat een gezellige rare vogel is dat! En die kleine Matheu is een groot talent. De film is om te lachen en ook een beetje om te huilen. Gaat dat allemaal zien!"

Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.