compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 29 22-7 t/m 28-7
Film van de week!
MENU
Home > Filmnieuws > Meskina in première
Fotoreportage

Meskina in première

De nieuwe feelgood speelfilm Meskina — over een vrouw die de dertig aantikt en iedereen verwacht van alles van haar — is waarschijnlijk de laatste première voor de zomervakantie en uiteraard heeft BiosAgenda.nl er beelden van.

Delen op facebook
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Hoe ziet een modern sprookje eruit als de prins van zijn witte paard valt en de prinses er zelf op klimt?

Wanneer je als vrouw de dertig aantikt, verwacht iedereen van alles en nog wat van je. Leyla heeft geen man, geen kind, geen duidelijk carrièrepad en wordt daarom bestempeld als ‘Meskina’; zieligerd. Ze probeert tussen de luidruchtige meningen om haar heen haar eigen stem te horen en erachter te komen wie ze is, wat ze wil en wat haar eigenlijk gelukkig maakt. Tijdens deze zoektocht werkt ze zich flink in de nesten en belandt ze in hilarische en herkenbare situaties.De Nederlandse bioscoopfilm Meskina heeft een zeer gemêleerde en uitgebreide cast met acteurs en actrices Maryam Hassouni (Soof, "Oogappels") Soundos El Ahmadi (F*ck de liefde), Nasrdin Dchar ("Mocro Maffia", Rabat), Oscar Aerts (Goede Tijden Slechte Tijden, Gooische Vrouwen), Jouman Fattal (Zuidas, ANNE+) en Najib Amhali (Valentino, Shouf Shouf Habibi!).

Jouman Fattal, ArjoFrank Fotografie

Jouman Fattal, ArjoFrank FotografieMeskina is een moderne komedie gemaakt en geïnitieerd door vrouwen, over een dertiger die haar eigen weg probeert te vinden ondanks alle verwachtingen en vanzelfsprekendheden die horen bij het ideaalbeeld van familie, liefde en werk.Meskina is de nieuwe bioscoopfilm van de makers van de succesvolle theatervoorstelling Melk & Dadels met onder andere Maryam Hassouni, Nasrdin Dchar, Soundos el Ahmadi en Oscar Aerts.

Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.