compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 49 9-12 t/m 15-12
Film van de week!
MENU
Home > Filmnieuws > Miljoen bezoekers voor No Time To Die

Miljoen bezoekers voor No Time To Die

Drie weken na de bioscooprelease van NO TIME TO DIE in Nederland haalt de film als eerste film na de coronacrisis maar dan 1 miljoen bezoekers en de hoogste opbrengst in de eerste drie weken van alle eerdere James Bond-titels.

Miljoen bezoekers voor No Time To Die

Miljoen bezoekers voor No Time To Die

We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

De miljoen bezoekers hebben gezorgd voor een omzet van maar liefst €11,9 miljoen! Het bezoekersaantal zal naar verwachting nog flink stijgen, aangezien de film draait op dit moment in 150 bioscopen - de grootste Bond-release ooit. De spectaculaire actiefilm wordt de komende weken nog exclusief vertoond op het grote doek.

Barry Meijer werd samen met zijn gezin tijdens hun bezoek verrast met het bericht dat hij de miljoenste bezoeker van de 25e James Bond-titel is.

Theatermanager Berry Westen van Pathé Amsterdam Noord overhandigde het blije gezin een mooie bos bloemen én een Pathé Unlimited pas.

NO TIME TO DIE keert Daniel Craig terug terug als Ian Flemings James Bond 007 in zijn vijfde en tevens laatste film in deze franchise.

De cast bestaat verder uit Rami Malek, Léa Seydoux, Lashana Lynch, Ben Whishaw, Naomie Harris, Jeffrey Wright, Christoph Waltz, Ralph Fiennes, Rory Kinnear, Ana de Armas, Dali Benssalah, David Dencik en Billy Magnussen.

NO TIME TO DIE draait in de bioscoop, in 2D, 3D, 4D, IMAX, Dolby Cinema en ScreenX.

Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.