compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 37 16-9 t/m 22-9
Film van de week!
MENU
Home > Filmnieuws > Monica Geuze rol in Wat Is Dan Liefde

Monica Geuze rol in Wat Is Dan Liefde

RTL Boulevard heeft zojuist bekend gemaakt dat Monica Geuze te zien zal zijn in de komedie Wat Is Dan Liefde. De bekende YouTuber is gecast als de vrouw van een beroemde voetballer die gespeeld wordt door Mandela Wee Wee ("Mocro Maffia").

COPYRIGHT:MARTIJNVANGELDER@STUDIOISA*

COPYRIGHT:MARTIJNVANGELDER@STUDIOISA*

We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Wanneer het huwelijk van Geuzes en Wee Wees personages strandt gaat het er hard aan toe, niet alleen tussen het voetbalkoppel maar ook tussen hun advocaten Gijs (Maarten Heijmans) en Cato (Elise Schaap).

Eerder werd bekend gemaakt dat naast hoofdrolspelers Elise Schaap en Maarten Heijmans ook Teun Luijkx, Anneke Blok, Michiel Romeyn, Jan-Paul Buijs, Maike Meijer Aiko Beemsterboer, Hannah van Lunteren, Paul Groot, Owen Schumacher, Marie-Louise Stheins, Beppie Melissen, René van ’t Hof, Esther Scheldwacht, Carolien Spoor en Aus Greidanus Sr. te zien zijn in de komedie. De regie van Wat Is Dan Liefde is in handen van Aniëlle Webster, die vorig jaar groot succes had met Huisvrouwen Bestaan Niet. Het scenario is geschreven door Dorien Goertzen. Producent KeyFilm is in oktober gestart met de opnames. Distributeur Independent Films brengt Wat Is Dan Liefde op 19 december 2019 uit in de bioscoop.

Over de film:
In Wat Is Dan Liefde krijgt echtscheidingsadvocaat Cato de kans om partner te worden bij een commercieel kantoor waar behoefte is aan verandering. Nietsontziend je zakken vullen is zó 2017 en Cato lijkt de aangewezen persoon de brallerige advocaten een stukje moraal bij te brengen. Ze is idealistisch, ambitieus en niet onder de indruk van het Old Boys Network. Tot ze collega Gijs ontmoet die alles vertegenwoordigt wat Cato verafschuwt. Daar waar zij als kind van gescheiden ouders vindt dat mensen zich niet zo moeten laten meeslepen door hun emoties en op een volwassen manier uit elkaar horen te gaan, gooit Gijs graag wat olie op het vuur en sleept zijn cliënten naar de rechtbank voor een ellenlange vechtscheiding. Dat verdient immers een stuk beter. De samenwerking lijkt gedoemd te mislukken maar naarmate Cato en Gijs langer met elkaar opgescheept zitten, worden ze gedwongen hun overtuigingen over liefde, huwelijk en carrière opnieuw onder de loep te nemen. Want kun je überhaupt in de liefde geloven als je van scheiden je werk hebt gemaakt?

Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.