compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 15 15-4 t/m 21-4
Film van de week!
MENU
Home > Filmnieuws > Monsters vs. Aliens in première in Tuschinski

Monsters vs. Aliens in première in Tuschinski

Film ook in driedimensionale versie te zien in de bioscoop

Het afgelopen weekend vond de driedimensionale première plaats van Monsters vs. Aliens, de nieuwe film uit de stal van Dreamworks. De Nederlandse stemmencast en het monster B.O.B. waren aanwezig bij de feestelijke eerste vertoning.

Delen op facebook
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

In Monsters vs. Aliens wordt het meisje Susan Murphy geraakt door een meteoriet en verandert plotseling in een reus. Ze wordt naar een geheime basis gebracht, waar ze andere monsters ontmoet, die bij elkaar zijn gebracht om de aarde te redden van een buitenaardse invasie.

De Nederlandse cast bestaat uit onder meer Lieke van Lexmond (Susan / Gigantica), Mark van Eeuwen (Derek Dietl), Gijs Scholten van Aschat (Dokter Kakkerlak) en Johnny Kraaykamp Jr. (Gallaxhar). Op de rode loper was ook het slijmerige monster B.O.B. te vinden, wiens naam in de film wordt vertolkt door Rogier Komproe.

De film wordt in drie versies uitgebracht in de Nederlandse bioscopen. Naast de originele en de Nederlands nagesynchroniseerde versies zal ook een 3D-versie in draaien zalen die deze techniek ondersteunen.

Monsters vs. Aliens gaat op 1 april in de Nederlandse bioscopen in première.


Links:
Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.