compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 12 21-3 t/m 27-3
WEB | mobiel
Us - Film van de week!
MENU
Home > Filmnieuws > MustSee Tilburg geopend

MustSee Tilburg geopend

Nieuwe servicebioscoop biedt ruimte en luxe

5-12-2007 Vanaf vandaag worden de eerste films vertoond in de gloednieuwe servicebioscoop MustSee in Tilburg. Het bioscoopcomplex aan het Pieter Vreedeplein wordt geëxploiteerd door Minerva Bioscopen en Wolff Cinema Groep.

Delen op facebook

De opening van het nieuwe complex betekent het einde van twee andere bioscopen. Afgelopen weekend sloten zowel Cinema Heuvelpoort als het Midi theater, die door respectievelijk Minerva en Bioswolff werden uitgebaat.

Voor de MustSee-bioscopen, die al in Delft en Groningen opgezet zijn, hebben de exploitanten de handen ineengeslagen. In Tilburg heeft dat een groot complex opgeleverd met zeven zalen en ruimte voor 1500 bezoekers. Het bioscoopconcept van MustSee is dan ook gericht op ruimte en luxe.

Bezoekers zullen niet gauw meer in de knel komen te zitten met hun benen dankzij de beenruimte van 125cm. Daarnaast zijn er niet alleen eenpersoons-stoelen beschikbaar, maar ook zogenaamde Club-seats, waar twee of vier personen in plaats kunnen nemen.

Vandaag was de bioscoop voor het eerst toegankelijk voor het publiek. 's Middags startte het programma met de vertoning van Surf's Up.

Tilburg telt op dit moment drie bioscopen. Cinecitta biedt een combinatie van arthouse en gewone bioscoopfilms. Filmtheater FilmFoyer Tilburg maakt onderdeel uit van Theaters Tilburg en draait hoofdzakelijk arthouse-films. In 2008 zal MustSee er stevige concurrentie bij krijgen. Dan opent megabioscoop Euroscoop de deuren in Tilburg Zuid.


Links:
Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.