compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 12 21-3 t/m 27-3
WEB | mobiel
Us - Film van de week!
MENU
Home > Filmnieuws > Natasha Bedingfield zingt in Rocky 6

Natasha Bedingfield zingt in Rocky 6

Sylvester Stallone zet alle registers open

10-8-2006 LOS ANGELES - Sylvester Stallone doet er alles aan om te zorgen dat Rocky Balboa, het zesde deel uit de Rocky-serie het beste deel wordt. Voor het themanummer heeft hij Natasha Bedingfield aangetrokken.

Delen op facebook

Stallone schreef mee aan het script, zit in de regisseursstoel en speelt de hoofdrol in Rocky VI, ofwel Rocky Balboa. De inmiddels 60-jarige acteur wil iets bijzonders maken van het zesde deel uit een filmreeks die in 1976 zijn doorbraak betekende.

Voor de film vroeg Stallone Natasha Bedingfield, de Briste zangeres bekend van o.m. 'I Bruise Easily', 'Unwritten' en 'These Words' om het openingsnummer te schrijven. De acteur bekende een groot fan te zijn van haar muziek. Bedingfield reageerde volgens de Britse krant The Sun verrast. Ze had niet verwacht dat ze bekend zou zijn bij de acteerveteraan. Het is de eerste keer dat muziek van de 24-jarige zangeres te horen zal zijn in een film.

In Rocky Balboa is de gepensioneerde bokskampioen gedwongen om terug te keren in de ring om wat geld te verdienen. De niksbetekenende gevechten maken echter plaats voor een enorme kans als Rocky het op mag nemen tegen de regerend kampioen zwaargewicht.

Rocky Balboa zal eind dit jaar in de Amerikaanse bioscopen uitgebracht worden. In Nederland moeten we nog even wachten. Pas in het voorjaar zal de boksheld hier in de bioscoop te zien zijn. Ondertussen werkt Stallone aan het vierde deel van die andere succesvolle reeks: Rambo. De opnames voor "Rambo IV" zullen over niet al te lange tijd starten.


Links:
Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.