compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 07 14-2 t/m 20-2
WEB | mobiel
Verliefd op Cuba
MENU
Home > Filmnieuws > Negende Carry Slee binnenkort in de bioscoop

Negende Carry Slee binnenkort in de bioscoop

Just Productions die eerder Razend maakte, mag weer

6-10-2017 Just Productions heeft de filmrechten verworven van het nieuwste boek van Carry Slee: ‘#LaatsteVlog’.Het boek — in september verschenen — behandelt onderwerpen als vloggen en grooming. De laatste Carry-Slee-verfilming was in handen van Tessa Schram.

Negende Carry Slee binnenkort in de bioscoop

Negende Carry Slee binnenkort in de bioscoop

Synopsis ‘#LaatsteVlog’

‘Wat als je offline wilt, maar online móét blijven?’
Noud en Gijs trainen voor de marathon in New York. Maar als Noud zijn vriend in een noodsituatie laat vallen, zegt Gijs de vriendschap op. Niet alleen Gijs, maar de hele klas maakt Noud uit voor lafaard. Behalve Roos, die stiekem verliefd op hem is. Om te bewijzen dat hij geen watje, is begint Noud met hulp van Roos een vlog en haalt hij een extreme stunt uit. Tegelijkertijd ziet Roos haar fijne leventje veranderen wanneer de dochter van haar stiefvader bij hen komt wonen. Waarom doet die ineens zo bitchy en wil ze steeds geld lenen? Roos en Noud komen erachter dat ze verstrikt is geraakt in enge online praktijken. Er is maar één manier om alles te bewijzen: het maken van een laatste vlog die de wereld zal veranderen...


Over Carry Slee

Carry Slee is met stip op één de meest bekende kinderboekenauteur. Hele generaties zijn met haar boeken opgegroeid. Negen keer won ze de prijs van de Nederlandse Kinderjury en vijf keer de Jonge Jury. Van haar boeken zijn inmiddels meer dan vijf miljoen exemplaren verkocht. In 2016 ontving ze daarvoor de eerste Gouden Boekenstapel van Stichting CPNB. Daarnaast is Slee de meest verfilmde schrijfster van Nederland, met inmiddels acht box-office hits gebaseerd op haar bestsellers: Kappen!, Pijnstillers, Spijt!, Lover of Loser Radeloos, Timboektoe, Afblijven en Razend.

Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.