compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 12 21-3 t/m 27-3
WEB | mobiel
Us - Film van de week!
MENU
Home > Filmnieuws > Nicole Kidman nieuwe gezicht Chanel

Nicole Kidman nieuwe gezicht Chanel

25-10-2003 PARIJS - De Australische actrice Nicole Kidman wordt het nieuwe gezicht van Chanel No.5, het bekendste parfum van het Franse luxemerk Chanel.

Delen op facebook

In de modewereld zoemde het al enige tijd van de geruchten, maar vrijdag werd het contract officieel bevestigd door de directie.
Artistiek directeur van Chanel, Jacques Helleu, had al sinds de speelfilm Moulin Rouge, waarin Kidman speelde, een oogje op haar. Volgens hem bezit de actrice alle eigenschappen waar 'Nummer 5' voor staat: elegantie, klasse en smaak. De nieuwe reclamespot van het parfum wordt geregisseerd door Baz Luhrmann, regisseur van Moulin Rouge.

Kidman tekende een contract van drie jaar. Hoeveel geld de actrice hiervoor krijgt, wordt niet bekendgemaakt. Deskundigen schatten haar gage op een bedrag tussen de 5 en 8 miljoen dollar. De eerste spot wordt in december geschoten in Australië, het land waar Kidman geboren en getogen is.

Kidman is op dit moment nog in Nederlandse bioscopen te zien in de film Dogville (2003) en binnenkort in The Human Stain (2003).


Links:
Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.