compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 23 10-6 t/m 16-6
Film van de week!
MENU
Home > Filmnieuws > Nieuwe bioscoopfilm IK WIST HET

Nieuwe bioscoopfilm IK WIST HET

De opnames van Ik Wist Het — een magische speelfilm, gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Chantal van Gastel met in de hoofdrollen Sigrid ten Napel, Steef de Bot, Tarikh Janssen en Loes Luca — zijn van start gegaan en de film wordt verwacht op 17 februari 2022.

Deel van omslag van de e-versie van het boek Ik Wist Het van Chantal van Gastel

Deel van omslag van de e-versie van het boek Ik Wist Het van Chantal van Gastel

We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Naas hoofdcast zijn er ook rollen voor Toprak Yalçiner, Javier Guzman, Melissa Drost, Victoria Koblenko en Rob Dekay.

De film gaat over Mia, een dertiger die het roer omgooit en een bloemenwinkel opent. Ze besluit op haar intuïtie te vertrouwen die haar vertelt dat de liefde van haar leven niet lang op zich zal laten wachten.

Het dertigers dilemma, carrièrekansen, ondernemerschap, luisteren naar je intuïtie en de zoektocht naar de liefde. Thema’s van alledag worden in deze magische film aangestipt. Ik Wist Het is een film over de eigenzinnige jonge vrouw Mia. Wanneer ze op haar 33e nog steeds single en ongelukkig is in haar werk, besluit ze weer te luisteren naar haar intuïtie. Ze begint een bloemenwinkel – wat ze altijd al gewild heeft - en ontmoet daar de man van haar dromen. Ze zet alles op alles om een succes van haar winkel te maken en om ervoor te zorgen dat de man van haar dromen ook de man van haar leven wordt. Maar wat als je opeens vlinders krijgt van diegene die recht voor je staat…

Makers
De film wordt geregisseerd door Jamel Aattache (Zwaar Verliefd!, Casanova’s) en het scenario is geschreven door René Molenaar (Zwaar Verliefd!), gebaseerd op de bestseller van Chantal van Gastel. De film wordt geproduceerd door Greenfield Film Productions (Huisvrouwen Bestaan Niet, Casa Coco, Kruimeltje, Homies) in coproductie met Brabant Films. De film Ik Wist Het wordt op 17 februari 2022 door filmdistributeur WW Entertainment in de bioscoop gebracht.

Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.