compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 09 4-3 t/m 10-3
Film van de week!
MENU
Home > Filmnieuws > Nieuwe dramaserie ONZE STRAAT

Nieuwe dramaserie ONZE STRAAT

De vierde aflevering NEONTETRA is op 29 januari te zie. De 19-jarige Julian is zelf nauwelijks volwassen als hij de zorg voor zijn zieke vader op zich neemt. Ondanks hun bijzonder sterke band, is het de vraag hoelang Julian dit volhoudt.

Neontetra is een aangrijpend verhaal over opgroeien met een zieke ouder

Neontetra is een aangrijpend verhaal over opgroeien met een zieke ouder

We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

NEONTETRA (met Walt Klink, Bart Klever en Reiky de Valk) van regisseur Emiel Sandtke (Vuurzee & GTST) is de vierde aflevering van de nieuwe zesdelige dramaserie Onze Straat. Walt Klink speelt de hoofdrol als Julian en het scenario is eveneens geschreven door Emiel Sandtke. De aflevering is geproduceerd door Room for Film.

Onze Straat bestaat uit zes afleveringen van 45 minuten, ieder gerealiseerd door een veelbelovend team van regisseurs, scenaristen en producenten. De verhalen staan op zichzelf, maar ze hebben één ding gemeen: ze vinden allemaal plaats in dezelfde straat. Onze Straat is een initiatief van NTR, BNNVARA en VPRO, NPO-fonds, Nederlands Filmfonds en CoBO en is wekelijks te zien op vrijdag om 21.15 uur op NPO 3.

5 februari - MAY | Regie: Madja Amin | Scenario: Randy Oost
12 februari - SMARTLAP | Regie: David Eilander | Scenario: Jan Eilander

Onze Straat is hét nieuwe talentontwikkelingstraject voor fictieregisseurs en scenaristen. De serie is de opvolger van de One Night Stand-films en Centraal en is een initiatief van NTR, BNNVARA en VPRO, NPO-fonds, Nederlands Filmfonds en CoBO.

Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.