compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 48 1-12 t/m 7-12
Film van de week!
MENU
Home > Filmnieuws > Nieuwe film Verhoeven in Cannes-competitie

Nieuwe film Verhoeven in Cannes-competitie

De nieuwe film van Paul Verhoeven, Elle, zal in de Gouden Palm competitie gaan draaien in de aankomende editie van het Cannes Film Festival. Dat is zojuist bekend gemaakt.

Delen op facebook
Nieuwe film Verhoeven in Cannes-competitie

Nieuwe film Verhoeven in Cannes-competitie

We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Elle gaat over een vrouw, gespeeld door Isabelle Huppert, die leiding geeft aan een groot gamebedrijf. Op een dag wordt ze aangevallen door een onbekende en dit zal haar leven volledig veranderen.

Ook The Red Turtle, een film van de Nederlander Michael Dudok de Wit zal op het festival draaien. Deze animatiefilm draait op het Un Certain Regard gedeelte.

Vandaag was de persconferentie waarin een groot gedeelte van de line-up bekend gemaakt werd. Zo zullen ook onder meer de nieuwe films van Xavier Dolan, Pedro Almodóvar en Nicolas Winding Refn in de hoofdcompetitie draaien.

Buiten de competitie vinden we ook interessante titels. Onder andere Money Monster van Jodie Foster en "The BFG" van Steven Spielberg zullen vertoond worden op het festival. Eerder werd al bekend gemaakt dat Woody Allen's Cafe Society het festival opent.

Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.