compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 22 28-5 t/m 3-6
Film van de week!
MENU
Home > Filmnieuws > Nieuwe It op het grote scherm

Nieuwe It op het grote scherm

Stephen King's horror roman It wordt opnieuw verfilmd

In 1990 maakte regisseur Tommy Lee Wallace een tv-film van de roman It van Stephen King. Binnenkort zal het horrorverhaal op het grote scherm verschijnen.

Delen op facebook
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

De roman 'It' (1986) van Stephen King was een bestseller in 1986. In 1990 verscheen er een televisiefilm van het horrorverhaal, geregisseerd door Tommy Lee Wallace. Nu zal de film op het grote scherm verschijnen, onder regie van Dave Kajganich.

Het verhaal speelt zich af in het plaatsje Maine, dat bijna dertig jaar geleden, in 1958, geteisterd werd door 'It'. Een groepje kinderen, genaamd de Losers Culb, slaagde er destijds in It te verslaan. Bijna dertig jaar later, in 1985, keert It terug, opnieuw in de vorm van de clown Pennywise. De jeugdvrienden, inmiddels volwassenen, herenigen zich om hem definitief te vernietigen, maar dit keer is It voorbereid.

De twee jaartallen in de roman zijn 1958 en 1985, de verfilming van Dave Kajganich zal zich in het heden afspelen. Warner Bros. zal de film distribueren. De premièredatum is nog niet bekend.


Links:
Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.