compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 14 2-4 t/m 8-4
Film van de week!
MENU
Home > Filmnieuws > Nieuwe lijsten met online films

Nieuwe lijsten met online films

Zowel streaming als VOD per genre filteren

Wil je weten welke nieuwe titels er verschijnen op de streamingdiensten: dan hebben we vier nieuwe links op de site: Nieuwste films op PATHÉ THUIS, NETFLIX, VIDEOLAND en DISNEY+. Gebruik de genre filter om snel te kijken welke dienst het beste bij je past. Kijk snel bij Bioscoop Lockdown Survival Kit

Delen op facebook
Nieuwe lijsten met online films

Nieuwe lijsten met online films

We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Wat belangrijk is om rekening te houden bij de streamingdiensten is dat films beperkt beschikbaar zijn, meestal verdwijnen de films na drie maanden. BiosAgenda.nl probeert dit zo goed mogelijk bij te houden. Deze subscription video on demand (SVOD) diensten, die wij gewoontegetrouw Streamers noemen kenmerken zich door maandelijks een vast bedrag te vragen. Enkele spelers in Nederland zijn Netflix, Videoland en Disney+.

Een aparte categorie zijn de zogenaamde transactionele video on demand (TVOD), die wij hier gewoontegetrouw VOD's noemen. Bij deze diensten betaal je per transactie, dus gebruik je deze dienst even niet, dan kost het jou ook niets. Extra voordeel is dat bij dit soort diensten het filmaanbod alleen groeit: films blijven jaren op de server staan. Een bekende speler in Nederland is Pathé Thuis.

Wat speciaal is aan onze overzichten is dat de lezer met één druk op een genre knop kan zien welke streamingdienst het best bij hem of haar past.

Heel specifieke titels zijn meestal eenvoudiger te vinden bij de VOD-diensten of via DVD's of Blue Ray's ook via speciale lijst op deze site te vinden, of eenvoudigweg via de zoekmachine op de site. Per titel wordt aangegeven via welke diensten de film beschikbaar is.

Wederom een unieke functie van BiosAgenda.nl.


Links:
  1. Nieuwste films op Disney+
  2. Nieuwste films op Videoland
  3. Nieuwe films voor thuis
  4. Nieuwste films op NETFLIX
  5. Films op PATHE thuis
  6. Films op Picl
  7. Topfilms voor thuis
Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.