compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 47 21-11 t/m 27-11
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Filmnieuws > Nieuwe romcom met Benja Bruijning aangekondigd

Nieuwe romcom met Benja Bruijning aangekondigd

Benja Bruijning zoekt in Home Sweet Home een man voor zijn moeder

17-11-2017 Home Sweet Home, een nieuwe feelgoodfilm van Nederlandse bodem, verschijnt in april in de bioscoop. Deze film gaat over een zoon die een geschikte man zoekt voor zijn moeder. Met onder andere Eva van de Wijdeven en Georgina Verbaan.

Delen op facebook
2015 - Greetje Mulder

2015 - Greetje Mulder

Benja Bruijning speelt de wereldreizende fotograaf Chris, die wegens geldgebrek weer bij zijn moeder Marja (Ariane Schluter) moet gaan wonen. Marja denkt altijd alleen maar aan het geluk van anderen, dus besluit Chris een datingvideo voor haar aan te maken, omdat hij vindt dat ze eens aan de man moet. Die video blijkt enorm populair. Met haar zoon als coach gaat zijn moeder het datingavontuur aan.

De film is geregisseerd door Jeroen Houben, onder andere bekend van de videoclips 'De Formule' van de Jeugd van Tegenwoordig, 'Pocahontas' van Ronnie Flex en 'De Wereld In' van Sef. Houben is ook deels verantwoordelijk voor het script. Andere belangrijke rollen worden gespeeld door Loes Luca, Georgina Verbaan, Eva van de Wijdeven, Sanne den Hartogh, Annet Malherbe en Kasper van Kooten.

Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.