compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 23 10-6 t/m 16-6
Film van de week!
MENU
Home > Filmnieuws > Nieuwe serie Solos van Amazon Studios

Nieuwe serie Solos van Amazon Studios

Vanaf 25 juni te zien op Prime Video

Amazon Studios kondigt de officiële trailer van de nieuwe 7-delige anthologieserie SOLOS — met onder meer Oscar-winnaars Morgan Freeman, Helen Mirren en Anne Hathaway — aan. Wat betekent het betekent om een mens te zijn in het verleden, heden enin de toekomst.

Delen op facebook
Trailer Solos
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

De zevendelige anthologieserie — een bloemlezing, waarbij elke aflevering is op zichzelf staand met andere personages, omgeving en verhaallijn — vertelt de vreemde, mooie, hartverscheurende, hilarische, wonderbaarlijke waarheden van wat het betekent om mens te zijn.

De serie laat zien dat de mens zelfs in de meest eenzame momenten in de meest uiteenlopende omstandigheden, verbonden is door de menselijke ervaring, zowel in het heden als in de toekomst.

Solos van Amazon Studios werd bedacht door David Weil en geproduceerd door David Weil, Laura Lancaster en Pixie Wespiser, met in de hoofdrollen Academy Award-winnende acteurs Morgan Freeman, Anne Hathaway en Helen Mirren, Emmy Award-winnende acteur Uzo Aduba, Nicole Beharie, Anthony Mackie, Dan Stevens en Constance Wu.

Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.