compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 28 9-7 t/m 15-7
Film van de week!
MENU
Home > Filmnieuws > NL horror-streamer investeert in korte film

NL horror-streamer investeert in korte film

De nieuwe horror-streamingdienst Horrify draagt wat bij aan de productie van de 10 minuten durende horrorfilm 'Groene Vingers, over een kruidenteelster die te ver gaat in haar zoektocht. De opnames zijn medio juni en einde van de zomer is de film te zien op Horrify.

NL horror-streamer investeert in korte film

NL horror-streamer investeert in korte film

We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Synopsis: Hoewel ze al de beste kruidenteler van Nederland is, gaat een vrouw steeds verder in haar zoektocht naar het beste product. Door haar ambitie en perfectionisme vervagen de lijnen tussen wat wel en niet ethisch verantwoord is steeds meer.

Groene Vingers is een horrorshort die in een bestek van tien minuten thema’s als ambitie, mentale gesteldheid en sensualiteit verkent. De film is geschreven en wordt geregisseerd door Niels Veenendaal. De regisseur heeft al eerder als editor meegewerkt aan films als Samoeraai, die vertoond is op het Internationaal Film Festival Rotterdam, en What We Lose, die genomineerd is voor een studenten BAFTA en een Deense ROBERT als Best Short of the Year. Groene Vingers zal zijn derde film zijn die hij zelf heeft geschreven en geregisseerd.

Horrify is de eerste streamingdienst van Nederland die zich volledig richt op het horrorgenre. Het online platform biedt een groot en divers aanbod, waar al meer dan 200 op Horrify.nl te bekijken zijn. Horrify richt zich op het niche genre, om Nederlandse horrorfanaten in hun behoefte te voorzien. Horrorfans sluiten een lidmaatschap af voor maar €6,95 per maand, waarbij ze de eerste 14 dagen gratis kijken.


Links:
  1. Horrify
Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.