compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 29 18-7 t/m 24-7
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Filmnieuws > NL stemmen Ted En Het Geheim Van Koning Midas bekend

NL stemmen Ted En Het Geheim Van Koning Midas bekend

22-11-2017 De stemmen van de hoofdpersonage Ted en zijn goede vriendin Sara in de film Ted & Het Geheim van Koning Midas (NL) worden weer ingesproken door Jan Kooijman en Yvonne Coldeweijer. Verder doen mee Pip Pellens, Charly Luske, Murth Mossel en Ferry Doedens.

Delen op facebook

Verder is ook Pip Pellens te horen als Tiffany, de intelligente en ambitieuze assistente van Sara en spreekt Charly Luske de stem in van de slechterik Rackham. Murth Mossel leent zijn stem aan die van een schurk en de stem van een collega van Ted wordt ingesproken door Ferry Doedens.

De film is een vrolijke animatiefilm waar Ted Stones naar Las Vegas reist voor een presentatie van archeologe Sara Lavroff. Ze heeft bewijs gevonden van het bestaan van de Halsketting van Midas, de mysterieuze koning die volgens de mythe alles wat hij aanraakte in goud liet veranderen.

De hereniging met Sara wordt verstoord wanneer een rijke slechterik haar ontvoert, om zo de talisman te vinden die oneindige rijkdom kan brengen. Samen met zijn vriendjes Belzoni de papegaai en Jeff de hond begint Ted aan een reis rond de wereld om Sara te redden. Onderweg ontmoet hij nieuwe vrienden, helaas maakt hij ook nieuwe vijanden.

Ted & Het Geheim van Koning Midas (NL) draait vanaf 14 februari in de Nederlands gesproken versie in de bioscoop, in 3D.

Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.