compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 16 18-4 t/m 24-4
Film van de week!
MENU
Home > Filmnieuws > Norah Jones op het witte doek

Norah Jones op het witte doek

Wong Kar-Wai regisseert eerste Engelstalige film

Zangeres Norah Jones zal haar filmdebuut maken in de eerste Engelstalige film van de regisseur Wong Kar-wai. Dat meldt een filmconsulent van persbureau AP.

Delen op facebook
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

De film, die de voorlopige titel "Blueberry Nights" heeft meegekregen, zal gebaseerd worden op een korte film die de Chinese regisseur enkele jaren geleden opnam in Hong Kong. Karakteristiek voor Kar-Wai is de sluier van vaagheid die hij over de film laat hangen. De art-houseregisseur werkt doorgaans zonder script en werkt al lange tijd met acteurs voordat hij sleutelinformatie geeft over hun personages.

Het bericht over de opnames van de film is nog niet bevestigd door Kar-Wai noch door Norah Jones. Het project wordt door Kwar-Wai gestart, omdat de opnames van The Lady from Shanghai vertraging oplopen. De regisseur kan geen geschikte tegenspeler vinden voor Nicole Kidman.

Wong Kar-Wai regisseerde eerder o.m. 2046, In the Mood for Love en Happy Together. Hij is dit jaar de voorzitter van de jury van het filmfestival in Cannes.

Norah Jones was nog niet eerder op het witte doek te zien. De soulzangeres werd beroemd met haar debuutalbum 'Come away with me', waarvoor ze acht Grammy's kreeg. Haar tweede album 'Feels Like Home' scoorde ook hoog.


Links:
Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.