compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 21 23-5 t/m 29-5
Film van de week!
MENU
Home > Filmnieuws > Oliver Stone maakt vervolg Wall Street

Oliver Stone maakt vervolg Wall Street

Michael Douglas keert terug als hoofdrolspeler

Het vervolg op Wall Street zet in veel opzichten de lijn voort die door het origineel uit 1987 ingezet is. Niet alleen zal Michael Douglas weer de hoofdrol in de film spelen, ook zal Oliver Stone de regie op zich nemen.

Delen op facebook
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Al twee jaar wordt er gewerkt aan het script voor het vervolg op de klassieker, die dankzij de financiële crisis weer bijzonder actueel is. Het vervolg zal zich afspelen in het Wall Street van deze tijd, waarin het personage Gordon Gekko zich nog altijd bedient van het credo 'hebzucht is goed'.

Michael Douglas, die ruim twintig jaar geleden een Oscar won voor zijn rol als Gordon Gekko, kruipt weer in de huid van het hebberige personage. Zijn nieuwe protégé wordt naar alle waarschijnlijkheid Shia LaBeouf, die momenteel in onderhandeling is met 20th Century Fox.

Het script is van de hand van Allan Loeb (21, Things We Lost in the Fire), die zijn werk blijkbaar dermate goed heeft gedaan dat Oliver Stone zich als regisseur heeft verbonden. Stone bracht eind vorig jaar de biopic W. en is momenteel bezig met een documentaire over Hugo Chávez, de president van Venezuela.

"Wall Street 2" wordt naar verwachting in 2011 uitgebracht in de bioscoop.


Links:
Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.