compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 03 21-1 t/m 27-1
Film van de week!
MENU
Home > Filmnieuws > On Demand bioscoop The(Any)Thing gelanceerd

On Demand bioscoop The(Any)Thing gelanceerd

The(Any)Thing wordt de eerste on-demand privé bioscoop in de wereld. Via een app een film boeken die je kunt kijken in een luxe privé bioscoop waar en wanneer je maar wilt. Binnen vijf jaar moeten er op meer dan 500 locaties in Europa kleine privé bioscopen neergezet worden.

Delen op facebook
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

De kleinste bioscopen met het allergrootste aanbod lijkt de slogan te worden van het nieuwe initiatief The(Any)Thing. De nieuwste films on-demand kijken in boutique privé bioscopen. Met de app boeken filmliefhebbers eenvoudig een film naar keuze.

Distributeurs zoals Warner Brothers, Dutch FilmWorks, WW Entertainment, Independent Film, In The Air, Gusto Entertainment en Cinéart ondersteunen het nieuwe initiatief met hun films. Voor de beste filmervaring beschikken de zalen over de nieuwste projectie- en geluidstechnologie.Hoe het werkt

De filmliefhebber kiest via de The(Any)Thing app de bioscoopfilm die zij wilt zien. Van epische blockbusters, tot de nieuwste releases en bijzondere klassiekers, anything is possible. Vervolgens kies ze wanneer ze de film wilt zien. Of dat nou een dinsdagavond met vrienden is, maandagochtend met oma, vrijdagavond date night of een luie zondagmiddag met de familie - de filmliefhebber kiest via de app de dag, het tijdstip en met wie ze gaat kijken.

Impressie van een twee persoons opstelling in een privé boutique bioscoop, waarbij licht en geluid zelf regelbaar zijn

Impressie van een twee persoons opstelling in een privé boutique bioscoop, waarbij licht en geluid zelf regelbaar zijnTijdens de film heb de filmliefhebber als kijker volledige controle over alle instellingen van de zaal. Via de app van The(Any)Thing regelt men de temperatuur, het geluid en licht in de 'privé bioscoop'. Ook is er keuze uit een uitgebreid assortiment aan eten en drinken om de filmervaring compleet te maken.Eerste concept-locatie

Binnenkort opent de eerste concept locatie in Nederland met twee, vijf en zeven persoons zalen.
The(Any)Thing wil binnen vijf jaar in samenwerking met partners zoals hotels, restaurants, bestaande bioscopen, recreatieparken en event locaties uitgroeien tot een aanbod van 500 personal cinema’s in Europa.

The(Any)Thing is een nieuwe onderneming van Thomas van de Weerd en Ruud Lamers, oprichters en eigenaren van het succesvolle Pathé Thuis.

Bioscopen op locatie een trend

Pop-up-bioscopen is niet geheel onbekend, zo heeft Pathé een tijdje een pop-up-bioscoop gehad in de hal bij Hoog Catherijne en VUE een soort trailer-bioscoop die op festivals een filmprogramma aanbood, dit concept lijkt op een voortzetting van die concepten.
Het publiek lijkt het idee van in een luxe zaal een film te kijken altijd al te omarmen, alleen de beschikbaarheid was altijd het probleem. Niet toevallig dat voor de inrichting van The(Any)Thing — want eigenlijk kent het project alleen een inrichting, want de zaaltjes worden onderdeel van bestaande horeca — werd ontwerp studio …staat in gehuurd.
De privé zaal binnenin worden volledig op maat ontworpen en krijgen een stijlvolle aangekleding met luxe meubels en accessoires.

Aan de beschikbaarheid moeten de beoogde 500 locaties en de app-mogelijkheden een einde maken. Dus de vraag om met genodigden een film te kijken met de beste geluid en projectie wordt eindelijk adequaat op ingespeeld. Hoe duur het huren van zo'n ruimte gaat kosten zijn nog geen mededelingen gedaan.

Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.