compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 29 18-7 t/m 24-7
Film van de week!
MENU
Home > Filmnieuws > Onmisbare tips voor een avondje bios
Blogs

Onmisbare tips voor een avondje bios

Wat is er nu leuker dan gezellig een avondje naar een nieuwe film in de bioscoop te gaan? Hoewel we tegenwoordig praktisch alles wel kunnen streamen, is en blijft het bekijken van sommige films op het grote witte doek een absolute must.

Delen op facebook
Onmisbare tips voor een avondje bios

Onmisbare tips voor een avondje bios

We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Wat dacht je van de vele films van Harry Potter, Avatar of Lord of the Rings? Dit zijn natuurlijk films die je niet thuis op de bank wilt zien, maar in de bioscoop met een heerlijk bak popcorn. Daarom vinden wij dat een avondje bios absoluut op het lijstje moet staan als het gaat om een leuk uitje met je partner, stel vrienden of je gezin. Om er nu voor te zorgen dat deze avond helemaal geslaagd is, hebben we een aantal tips voor je.

Scoor je tickets online

Tegenwoordig kun je heel gemakkelijk online je kaartjes bestellen. Helemaal wanneer het om een relatief nieuwe film gaat, die pas een paar dagen in de bioscoop is, kan het zijn dat de kaartjes ontzettend snel uitverkocht zijn. Dit heeft als voordeel dat je verzekerd bent van je plekje en je daarnaast ook niet lang hoeft te wachten bij de kassa. Zo kun je bij binnenkomst direct richting de juiste zaal, maar natuurlijk niet voordat je eerst wat lekkers hebt gekocht. Liever zelf wat meenemen? Dat kan natuurlijk ook! Zorg er alleen wel voor dat ze het niet zien, want officieel mag het niet. Ons advies is om een goede schoudertas voor heren te kopen, zodat je je eigen flesje drinken en misschien ook zakjes chips of snoep mee kunt nemen. Helemaal wanneer je met het hele gezin gaat, zijn de kaartjes vaak goedkoper dan hetgeen wat je aan eten en drinken koopt.

Zorg dat je op tijd komt

Ook wanneer je de kaartjes online hebt gekocht, is het wel belangrijk om op tijd te komen. Hoe fijn is het dat je nog even rustig wat lekkers kunt halen of gewoon even kunt rondlopen. De meeste bioscopen hebben namelijk vaak wel allerlei ruimtes waar de kinderen kunnen spelen, maar waar ook de ouders even rustig kunnen zitten. Neem je zelf wat lekkers mee, dan is het ook slim om vroeg te zijn. De kans dat ze je dan vragen om even in je tas te mogen kijken, is een stuk kleiner. Verstandig is wel om een handtas te kopen maar meerdere vakken. Zo valt het ook niet op dat je bijvoorbeeld zelf wat chips of M&M�s hebt meegenomen.

Draag comfortabele kleding

Een gemiddelde film duurt al snel tussen de 2 en 3 uur. Ga je naar een film zoals Harry Potter, dan kan dit zelfs een veelvoud zijn. Hoe vervelend is het dan dat je net een wat te strakke broek draagt, waardoor je na een uur al het gevoel hebt dat je gekneld wordt. Ons advies is daarom ook om comfortabele kleding aan te doen, zodat je zonder problemen uren achter elkaar in de stoel kunt blijven zitten. Dit kan voor de vrouwen een broek van travelstof zijn, maar je kunt er als man ook voor kiezen om een baggy jeans aan te trekken.

Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.