compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 28 9-7 t/m 15-7
Film van de week!
MENU
Home > Filmnieuws > Ook Gore Verbinski trekt zich terug uit X-Men-film

Ook Gore Verbinski trekt zich terug uit X-Men-film

Verbinski is derde regisseur die 'Gambit' verlaat

Gore Verbinski is de derde regisseur die zijn handen aftrekt van de X-Men-spin-off Gambit. Volgens filmwebsite Deadline 'paste het project niet in de agenda' van de regisseur van Pirates of the Carribean. Verbinski en de belanghebbenden rond de film zouden op goede voet uit elkaar zijn gegaan.

Delen op facebook
In X-Men: Origins speelde Taylor Kitsch een korte rol als Gambit.

In X-Men: Origins speelde Taylor Kitsch een korte rol als Gambit.

We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Gambit, met in de hoofdrol Channing Tatum, had al in 2016 in de bioscopen moeten verschijnen, maar kampt steeds met problemen. Rupert Wyatt en Doug Liman namen eerder de regie in handen, maar hielden het elk na enkele maanden voor gezien. Liman zou geen connectie met de film voelen, en Wyatt droeg – net als Gore Verbinski – de reden aan dat de film, na verzetting van de releasedatum, niet meer in zijn agenda past. Maar volgens The Hollywood Reporter zou Wyatt te weinig enthousiasme voor de film kunnen opbrengen.

Gambit gaat over een X-Man die alles wat hij aanraakt in een wapen kan veranderen. Het karakter kwam vluchtig voor in de film X-Men Origins: Wolverine. Channing Tatum blijft volgens Deadline nog wel aan in de rol van Gambit.

Gambit zou in februari 2019 in de bioscopen moeten verschijnen.

Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.