compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 13 30-3 t/m 5-4
Film van de week!
MENU
Home > Filmnieuws > Openingsfilm IFA 2023: L’Immensità

Openingsfilm IFA 2023: L’Immensità

De 43ste editie van Internationaal Filmfestival Assen (IFA) opent met het Gouden Leeuw-genomineerde L'immensità op vrijdagavond 10 maart in De Nieuwe Kolk, Assen. Het festival viert vrouwelijke filmmakers en duurt tot 12 maart.

We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

L'immensità is een autobiografisch familieportret van regisseur Emanuele Crialese. Hij vond de inspiratie in zijn eigen jeugd, vertelde hij bij de première op het filmfestival van Venetië.In het roerige Rome van de jaren ’70 volgen we het getrouwde stel Clara (Penélope Cruz) en Felice (Vincenzo Amato). Samen met hun drie kinderen zijn ze pas verhuisd naar een nieuw appartement, maar het huwelijk is eigenlijk al voorbij. Scheiden is geen optie, dus de spanningen lopen hoog op in het gezin.

Openingsfilm IFA 2023: L’Immensità

Openingsfilm IFA 2023: L’ImmensitàIFA viert vrouwelijke filmmakers &en versterkt hun positie in de filmwereld. IFA toont nieuwe perspectieven en doorbreekt stereotiepe sekse- en genderrollen.Het festival toont onder meer Klondike, Daughter of Rage, Before, Now & Then, The Quiet Girl, Aurora's Sunrise en Apolonia, Apolonia.


Links:
  1. IFA
Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.