compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 12 21-3 t/m 27-3
WEB | mobiel
Us - Film van de week!
MENU
Home > Filmnieuws > Openluchtbioscoop Spuiplein

Openluchtbioscoop Spuiplein

Films met een verrassende kijk op het leven

13-7-2009 Van woensdag 19 tot en met zondag 23 augustus organiseert Stichting Spuiplein de Openluchtbioscoop Spuiplein in Den Haag.

Delen op facebook

Filmhuis Den Haag programmeert een vijftal films waarbij de kijkers worden getrakteerd op een verrassende kijk op het leven en de wijze hoe je je daarin staande kunt houden.

Zo betreurt Poppy in de film Happy-Go-Lucky het vooral dat ze geen afscheid van haar gestolen fiets heeft kunnen nemen (woensdag 19 augustus). Matty slaat zich in Aanrijding in Moscou met een flinke dosis relativerende humor door het leven vol tegenwind (donderdag 20 augustus). Surf's Up biedt de
schokkende openbaring dat het surfen door pinguins is uitgevonden (vrijdag 21 augustus). Een hechte dorpsgemeenschap omarmt in Lars and the Real Girl de oprechte liefde die de schuwe Lars voor een levensgrote pop opvat met ontroerende gevolgen als resultaat (zaterdag 22 augustus). En tenslotte sluit
Yvan in Eldoradovriendschap met de inbreker Elie die hij op heterdaad betrapt in zijn huis (zondag 23 augustus).

Openluchtbioscoop Spuiplein gaat dit jaar voor het eerst vroeger van start met een sfeervol voorprogramma. Zo worden dagelijks de winnende filmpjes van het Digital Playground filmfestival getoond dat op 26 juni in Filmhuis Den Haag werd gehouden. Naast Digital Playground biedt het voorprogramma dagelijks op filmbeelden geïmproviseerde livemuziek.

Het voorprogramma start om 21.00 uur. Om 21.30 uur, als de schemering echt begint door te zetten, starten de films.


Links:
Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.